Skip links

Boleh Diperbaharui

Projek Tenaga Boleh Diperbaharui Luar Pesisir

BSL Oilfield Services ialah Pakar Peralatan Luar Pesisir yang menyediakan rangkaian lengkap modul seperti kontena, tangki, bakul, rak botol, kotak peralatan, separuh ketinggian dan timba sisa untuk menyokong projek tenaga boleh diperbaharui anda, iaitu Industri Tenaga Angin Luar Pesisir. Selain menawarkan jenis peralatan mudah alih standard, kami boleh menyesuaikan kontena kepada model tertentu agar sesuai dengan projek ladang angin anda. Daripada sewaan kepada pembelian, pasukan profesional kami di wilayah yang berbeza akan menawarkan penyelesaian terbaik kepada anda dan membantu anda menyesuaikan diri dalam pasaran kuasa angin yang berkembang pesat.

Kuasa Suria Luar Pesisir

Kuasa Angin Luar Pesisir

Tenaga Yang Boleh Diperbaharui

Carta dinding (Ladang angin)

Lihat PDF

membantu anda menyesuaikan diri dalam pasaran kuasa angin yang berkembang pesat. Kontena luar pesisir BSL direka bentuk, dikilangkan dan diuji mengikut keperluan piawaian dan peraturan edisi terkini berikut.

- DNV2.7-1 - Kontena luar pesisir
- ISO 10855 - Kontena luar pesisir - Reka bentuk, pembinaan, ujian, penandaan pemeriksaan.
- I ISO 1161 - Spesifikasi kelengkapan sudut untuk kontena pengangkutan siri 1.
- CSC - Konvensyen antarabangsa untuk kontena selamat (Model terpilih sahaja)

Kontena luar pesisir yang dibekalkan ditanda untuk kegunaan luar pesisir dan dilengkapkan dengan laporan surih bahan penuh, ujian beban, sijil NDT (Uji Tanpa Musnah) dan pensijilan DNV 2.7-1 / ISO 10855 yang dikeluarkan oleh Lloyd’ Register atau Bureau Veritas.

Sebut harga pantas

Dapatkan sebut harga sekarang

Jika anda menggunakan laman web ini untuk meminta sebut harga, maklumat atau perkhidmatan, kadangkala anda mungkin menerima komunikasi pemasaran termasuk panggilan dan/atau e-mel mengenai berita dan bahan promosi; atau maklumat tentang produk, perkhidmatan dan tawaran istimewa serta tinjauan maklum balas pelanggan.

Sebut harga pantas